kurafat 0 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Witam Jestem studentem 5-ego roku Turystyki i rekreacji na AWF. W tym roku muszę złozyc prace magisterska na temat stresu podczas uprawiania snowboardingu. Ponizej przedstawiam link do mojej ankiety. Bardzo prosze każdego kto jeździ na desce o wypełnienie niniejszej ankiety. Muszę uzbierać 250 ankiet, więc każda się liczy. Zajmie to Wam ok 3 minut, a dla mnie Wasza praca będzie nieoceniona: LINK DO ANKIETY: http://www.esail.pl/kurek.html Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PureGrid 0 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Wypełnione P.S - GL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Noo wypełniłem xP Co prawda z racji młodego wieku ciężko mi było odpowiedzieć na niektóe pytania ale na większość tak Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 1 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Również wypełniłem, pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi