PureGrid 0 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Znalazłem 2 pary gogli, może i są trochę kosmiczne, ale obydwie strasznie mi się spodobały... Które lepiej będą się nadawały na deskę ? Czy ktoś słyszał coś o tej firmie "Screw Boards" ?? A może ktoś ma któreś z tych gogli ?? Od razu zaznaczam, że mam do wydania nie więcej niż 110zł, ale nie chcę też totalnej tandety... Oto linki: Blow Offshore P.S - bardziej podobają mi się offshore Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Radził bym Ci troche jeszcze uzbierac i kupic jakies Electricki lub Dragony . Ale jesli tobie to wystarcza to spoko , sam zrobiłem bład że kupiłem za 110 zł i pożniej cały czas parowały . Jednak nie testowałem tego modelu . pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 model offshore posiada Świrek xd z naszego forum. Ostatnio mi właśnie pokazywał fotke i jestem pewny zeto były te. Więc znajdź go w użytkownikach i zagadaj do niego . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 20 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Wiesz Mati Ja jakoś nie mam problemu z parowaniem tych gogli ,mają odpowiednią wentylacje i jest wszystko ok jestem w 100% zadowolony z nich.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi