hunter.arek 0 Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 heh wy tu o wyjazdach a u mnie sniegu niet czyżby to koniec sniegu. A jak jest u was?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 7 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 U mnie ? +10 stopni i lato xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 brak słów... noclegi opłacone, bilety lotnicze kupione, cały sprzęt kupiony a w zieleńcu śnieg bardziej brązowy niż biały :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 8 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 Ja mam to samo szzaki ... U mnie leje od rana deszcz i jest ciepło jak w wiosne ... Zapowiadają sie zajebiste ferie Nie ma co :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hunter.arek 0 Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 NO nareszcie :mrgreen: wkoncu cos spadło Zar znowu chodzi nie wybiera sie ktos czasem no i oczywiście kiedy?? ja moze w piątek pojade. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 10 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 Ja jade w piątek do Korbielowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus 0 Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 zima wraca w weekend piątek i sobota w szczyrku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 10 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2009 ktoś się orientuje jaki będzie koniec lutego??? słyszałem ze 25 ma byc koniec zimy :/ oby nie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 11 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 No mi sie ferie zaczynaja dopiero w ten piątek ... Więc też mam nadzieje ze nie ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Jakieś pytania odnośnie pogody??? Dla mnie mega Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 12 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Jutro jade do Serafinowa na deske ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 w bielsku nawet ładnie sypie, więc jest konkretnie. weekend juliany, pewnie znowu jakiś faceplant siądzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 13 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Serafinowo (obok Zwardonia, po stronie Słowackiej) - polecam ^^ Byłem dzisiaj - po kolana świerzego śniegu oraz fajny stok nawet. Wiało i sypało jak nie wiem, gogle obowiązkowo Wyciąg od 9:00 do 16:00 i czasówka na cały dzień kosztowała mnie 41zł więc chyba nie az taak duzo :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 na cały dzień kosztowała mnie 41zł powiedziałabym, że wręcz b. mało. A długi stok? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Hmm w sumie to jak na polskie stoki w niskich górach to nawet ;p Musiałbym na necie sprawdzić ile ma metrów, gdy jest dużo ludzi to są otwarte wszystkie 3 stoki ktore są obok siebie (wyciągi tależykowe i orczykowe). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus 0 Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 hmm, w zeszly weekend warunki w szczyrku byly beznadziejne ;p mulda na muldzie, sypalo tak, ze nic nie bylo widac. ;d w ten weekend do zakopanego, oby bylo lepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 ja mam nadzieje ze w zielencu śnieg utrzyma się jeszcze półtora tygodnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Półtora tygodnia xP ? Ja mam nadzieje na 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi