bishof 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Witam. Posiada ktoś deske tej firmy http://www.sport-set.pl/index.php?op=pr_kategoria&kat=s-deski&pod_kat=Rome&m=sn Jak sie sprawdza?? Jej przeznaczenie to tylko reestyle ?? Mogłbym kupić w tym sklepie,bo to sprawdzona firma,ale poczaekam jeszcze na wasze opinie. Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Hmmm spośród tych desek ROME co oferuje ten sklep to są do róznego stylu jazdy (Dokładny opis przy każdej) freeride/all mountain i freestyle. I moim zdaniem na firmie ROME można raczej polegać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Po pierwsze to sklep który podałeś to tak naprawdę klon sklepu firmy snowsport.plsnowsport.pl (możesz sobie wejść i porównać że to są te same produkty w tych samych cenach) Co do desek Rome to jest to sprzęt z najwyższej półki, nie jest to sprzęt tani ale naprawdę warto! Mają deski o rożnym przeznaczeniu ale generalnie robią świetne deski freestylowe. Sam zbieram na blaT tej firmy... ja jak najbardziej polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 heh też bym chętnie kupił ale po co ? Kilkanaście dni w roku jeżdżę więc by stała cały czas na ozdobe w pokoju xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 A mi się marzy artifact 152, ach, może kiedyś Rome warty polecenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bishof 0 Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 W takim razie kupie,bo moze i nie jest tania ale jak piszecie z najwyzszej półki. Cena w http://www.sport-set.pl/ tez dobra-porównałem z innymi. Napisze jak paczka dojdzie. Dzieki za rady i Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makaveli07 0 Napisano 25 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 mialem i mam nadal deski rome i mysle ze sa warta tej kasy i w sumie bym jej nie zamienil na inna firme, przyzwyczailem sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi