lady21 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 mam pytanie odnosnie rozmiaru wiazania a dokladnie chodzi mi o to: moj rozmiar buta to 41 przy wiazaniu jest opis-Rozmiar: S/M (36-41), M/L (41-46) ktore lepiej wybrac?czy ma to jakies znaczenie przy moim rozmiarze buta? z gory dzieki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 41-46 to dosc spory zakres...but Ci sie w wiazaniu nie topi? co s/m bardziej mnie przekonuje bo gorna polka jezeli chodzi o rozmiar moze byc naciagnieta o 1 czy 2 rozmiary w gore. a jakie masz wiazania i buty ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 3 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 jeszcze nie mam dopiero jestem na etapie zakupu i dlatego pytam ktore lepiej wybrac bo taki byl opis przy wiazaniach rossignola do wyboru albo s/m albo m/l a ze rozmiar buta mam 41 to zaczelo mnie to zastanawiac;) czyli wybrac te mniejsze? Deska - Rossignol RESERVE WOMEN + wiązania HC2FIFTY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Hmm jeżeli noga ci jeszcze rośnie to ja jestem za większym rozmiarem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 3 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 nie noga mi juz nie rosnie od paru lat;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 No to niestety sam nie wiem co bym zrobił xP Trzeba będzie znalezc rozmiar S/L xD Ale tak na serio to chyba i tak lepiej wziąść większe bo klamry zawsze można docisnąć xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 jeżeli kupujesz przez neta cały zestaw u jednego goscia to zapytaj dla pewności czy ten but będzie dobrze siedział w tym wiązaniu (tak naprawdę rozmiar rozmiarowi nie równy, różne marki, różne wymiary rzeczywiste). Jeżeli nie masz takiej możliwości to ja bym wziął M/L. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 4 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 zapytalam sprzedawce i potwierdzil wasze slowa lepiej wybrac m/l dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi