Ifi 0 Napisano 5 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Eloo Nigdzie jakoś nie moge zabardzo znalejść jakie triki można robić na Wallride / nie wiem jak to sie odmienia /. Mam tutaj na mysli konkretne nazwy. Jest chyba cos takiego jak Bones albo One foot / tylko nie wiem czym to sie rozni // i czy cos takeigo wogole jest// / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2006 nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2006 ja niestety sie nie orientuje ...na filmach tam czasem sie cosik widzi..ale jak to sie dokładnie nazywa to nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 11 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2006 no własnie ja tez niebardzo wiem, i jak naraziet oniebardzo moge znalejsc info na ten temat ... ale wallride to fajna sprawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2006 śmigałaś już na wallride ??? bo to jest chyba na wyposażeniu kilku snowparków w Polsce ... :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2006 [/img]http://img134.imageshack.us/img134/4148/beztytuu9xf.jpg < no to mozna nazwac wallridem. Nie jest on moze taki typowy, ale wallride fajna sprawa i zabwawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fever 0 Napisano 5 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2006 hmm..w polsce to niezbyt popularna zabawka^^ ja "jezdzilam" na takim wall'u Red Bulla na julianach..nie znam zadnych nazw trikow specjalnych dla tego typu przeszkody ale na pewno wszystkie graby przy przeskoku na switch (180) albo innych rotacjach;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2006 no tak ale ja miałam raczej na myśli bardzije takie nietypowe trinki / znaczy sie cos innego niz 180 / ale co racja to racja wallride w Polsce sie jeszcze niebardzo rozwinął Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 mozesz zacynic i zrobic tak : 1. odpinasz tylna noge z wiazania 2. najezdzasz na ur odpychasz sie jedna noga a tylna reka trzymasz deske 3. robisz bonelles 4. kladiesz noge obok wiazania na plytke natyposlizgowa 5. ladujesz... sa tez tricki na koncu na szczycie - rock/n roll, disatser, axel stall i tym podbne :D:D powodzniea! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 25 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2006 mozesz zacynic i zrobic tak : 1. odpinasz tylna noge z wiazania 2. najezdzasz na ur odpychasz sie jedna noga a tylna reka trzymasz deske 3. robisz bonelles 4. kladiesz noge obok wiazania na plytke natyposlizgowa 5. ladujesz... No własnie jak ten trik sie nazywa. On mnie caly czas zastanaiwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 26 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2006 czytaj uwaznie a sie dowiesz.... :shock: :shock: :shock: Bonelles - podobnie jak na deskorolce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2006 no ale Bonelles z tego co wiem, to jest bez trzymanie deski ręka . :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 26 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2006 nie...gdy trzymasz deske reka...bez trzymania nie widzialem takiego tricku jeszcze... ale konkretnie by wygladał :D::DD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2006 no ja robilam bez trzymania / ale ma sie rozumic na snowboardzie / myslalam ze wlasnie Bonelles. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRn 0 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ifi :shock: Jeździłem na wallride i myślałem, że coś takiego jest nie do końca możliwe... :shock: no ja robilam bez trzymania / ale ma sie rozumic na snowboardzie /myslalam ze wlasnie Bonelles. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi