lady21 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 bardzo prosze o pomoc przy wyborze calego kompletu dla poczatkujacego jestem kobieta;)mam 176cm wzrostu, ok.69kg wagi i stope o dl. 26,5cm jesli to mozliwe to prosze o konkretne propozycje:) z gory dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 to jeszcze brakuje nam informacji w jakim budżecie chcesz się zmieścić za cały zestaw podaj ile mniej więcej wtedy będziemy mogli zawęzić poszukiwania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=655 http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=713 Tutaj dwa pomocne tematy, jak bedziesz szukala czegos sama ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Uzbierane ok.2tys. Dzieki za linki zaczynam przegladac. Napiszcie prosze jaka dlugosc deski bylaby dla mnie najlepsza. Bo z tego co widzialam w tabelce od 150cm do 160cm(a to dosc duzy przedzial;). I mam jeszcze kolejne pytanie;)jak sprawdzic czy deska bedzie na moja wage bo jak przegladam te w sklepach internetowych to tylko pare razy udalo mi sie znalezc tabelke odnosnie wagi. z gory dzieki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 trochę poszperałem na necie i ogólnie to są trudności z fajnym zestawem w tej kwocie gdyż dzieżko odpowiedniej długości damską deske znaleźć. Za wysoka jesteś jedyny sensowne zestawy z flowa wyszły. Zresztą zobacz konkretne propozycje: Deski: Flow Elation Flow Myriad Flow Venus Wiązania: Flow Muse Ride Lhx 08 Ride Lhx 09 Buty: Flow Lotus Lace Flow Lotus Luxe z tych rzeczy śmiało możesz wybierać, sklep również jest pewny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 czyli musialabym miec deske 153cm ? a jak to jest z deskami rossignola?znalazlam pare ladnych;)modeli tylko nie wiem jak u nich z waga i czy lepsza bylaby 153cm czy 156cm. dzieki za linki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 no te rossi to do nauki są dobre, flow droższy ale sprzęt lepszej jakości. a deska dla Ciebie to jakieś 152 - 155 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 jednym slowem warto zainwestowac w deske flow a ewentualnie jakie buty do deski rossignola model reserve Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 no generalnie każdy wygodny i który będzie pasował do wiązania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 a jak sprawdzic czy bedzie pasowal do wiazania :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 rozmiar przy wiekszosc wiazan jest napisane na jakie rozmiary butow jest dane wiazanie ;P czasami warto sie upewnic i w jakims sklepie przymierzyc sobie buta do wiazania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 to ze rozmiar musi odpowiadac to akurat jako jedna z niewielu rzeczy wiedzialam;) chodzilo mi o to czy wazne jest aby wiazanie bylo tej samej firmy co but:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 z reguly nie, choc sa bardzo nie liczne wyjatki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 mam jesze jedno patanie:) jak to jest z ustawianiem wiazan najlepiej pojsc z tym do serwisu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 szkoda czasu, na poczatku bedziesz sporo zmieniac z ukladem wiazan nim dopasujesz sobie swoj ulubiony uklad. w serwisie jest artykul do jakiej jazdy plus minus jak nalezy ustawiac wiazania,ale jest to oczywiscie cecha uzytkownia. ja jezdze FS i mam -10 i + 18 (goofy) . jak bedziesz ustawiac wiazania zwroc uwage zeby Ci palce i piety nie wystawayly za bardzo za deske, oczywiscie nie musza byc calkowicie schowane ale zeby nie bylo tak ze zrobisz lekka krawedz a poleczisz na zeby ew. tylna czesca ciala bo zachaczysz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lady21 0 Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 dziekuje wam wszystkim za pomoc i do zabaczenia na stoku;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi