bartus 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Póki co nie brałem instruktora, bo nie było do tego okazji. Ale przy najbliższym wyjeździe w polskie góry na pewno z niego skorzystam. Film jest ze słowackiego stoku, Polhorsky Hradok (czy jakoś tak ). Trzeci dzień jazdy w tym sezonie, pierwszy sezon od 5-6 lat. ^^ Za każdą uzasadnioną krytykę z góry dziękuję. http://www.speedyshare.com/425951446.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 generalnie...nie spinaj sie tak wiecej loozu w to wloz jak jedziesz trzymaj dupe na rownej lini z deska a jak nie potrafisz to poloz sobie prawa reke na lewym kolanie i jedz w ten sposob na dol. druga sprawa staraj sie trzymac ciezar rownomiernie narazie na calej krawedzi nisko na nogach,rece nie powinny Ci przeszkadzac,jak sie jeszcze czujesz niepewnie to rozloz je bardziej ale nie trzymaj wzdluz ciala sztywno. tak ogolnie to nie najgorzej - wiecej pewnosci siebie i looziku w tym wszystkim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 wiecej pewnosci siebie i looziku w tym wszystkim A ja mam na to recepte ^^ Słuchawki odtwarzacz i ulubiona muzyka na stoku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikenden 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Powinieneś bardziej się przychylać przy skręcaniu aby na kantach skręcać i może trochę więcej szybkości . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 dzięki wielkie za rady. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Powinieneś bardziej się PRZECHYLAĆ przy skręcaniu aby na KĄTACH skręcać i może trochę więcej szybkości . ciut nie po polsku, ale ogolnie da sie zrozumiec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikenden 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 :] ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justy 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 A ja mam na to recepte ^^ Słuchawki odtwarzacz i ulubiona muzyka na stoku wiele osób tak robi! :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Dla mnie najlepszą muzyką jest jednak szelest śniegu pod deską Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Tak jak mówi ADM... Muzyka muzyką, ale warto jednak słuchać swojej deski. Bezpieczniej się jeździ bez słuchawek na uszach. Słyszysz to, co dzieje się pod deską i dookoła Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi