srubka 0 Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Mam buty Control rider 06 i wiązania Flow(nie znam modelu dokladnego) i nie jestem pewien, czy to moze tak byc. Slyszalem, ze do wiazan Flow tylko buty Flow. Jak to jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 A nie możesz po prostu spróbować włożyć i zapiąć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Nie, ale flowy wymagają regulacji. Ot tak, nie każdy model będzie pasował(a już na pewno nie trzymał tak jak powinien). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 znaczy dopasowalem i jest ok, mysle, ze trzyma buta, tylko problem inny jest, bo nie wiem czy flowy nie potrzebuja miec twardych butow a moje buty to maja flex:5, wiec nie wiem czy bedzie wspolpracowac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 generalnie jest to pewien rodzaj cwaniactwa flow (ostatnio tez burtona odnosnie desek ,uklady insertow,gdzie pasuja tylko wiazania burtona, czy tez samych wiazan gdzie niby capstrap pasuje tylko do butow burtona). Ale sluchaj, jezeli wiazanie trzyma Ci buta - tzn pieta Ci nie skacze gora - dol, palce sie nie przesuwaja to mysle ze nie ma co robic tragedii tylko uzywac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 ok dzieki za odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi