Bartek 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Info o stoku: http://www.cnazoty.pl Przyjemny, tani stok. Jezdze tam juz kolejny sezon.. Dzisiaj w Krynicy na Slotwinach po prostu idealne warunki... mala relacja http://pl.youtube.com/watch?v=GbmxL8ROKWI Pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ja byłem dzień wczesniej,stok rzeczywiście dobrze przygotowany,i (przynajmniej wczoraj) mało ludzi,do wyciągu się stało w momencie największego ścisku może półtorej minuty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Ja byłem dzień wczesniej,stok rzeczywiście dobrze przygotowany,i (przynajmniej wczoraj) mało ludzi,do wyciągu się stało w momencie największego ścisku może półtorej minuty Ale na tym 1 czy na tym 2? Bo tam sa dwa wyciagi te wieksze. Byly tam krzeselka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Ja byłem dzień wczesniej,stok rzeczywiście dobrze przygotowany,i (przynajmniej wczoraj) mało ludzi,do wyciągu się stało w momencie największego ścisku może półtorej minuty Ale na tym 1 czy na tym 2? Bo tam sa dwa wyciagi te wieksze. Byly tam krzeselka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 siemanko. kurde chlopaki też tam byłem właśnie w ten weekend, od piątku do niedzieli, z powodów eliminacji do OOM. Warunki mistrz, chopka ładnie usypana - tylko nie mam tyle umiejętności aby ją wykorzystać w 100% . Miałem nadzieję, że będzie tam przynajmniej snowpark, ale na wyciagu gdzie nie bylo krzeselka, znajduje sie dom na którym fajnie się robi wallride'a. ogólnie stok ok, ale okolica zalatuje komuną oklejoną neonami, ale jest git elo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 No ja na krzesełkach jeździłem. Tam gdzieś jest chopa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 na wyciągu gdzie jest krzesełko nie ma chopy, ale jakbys podjechał sobie orczykiem nr 2 bodajże, po prawej stronie zobaczysz piękne i dupne hopki :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Tam gdzie są orczyki z koleji mozna zjechać ze stoku i pośmigać,mały bo mały ale zawsze,kawałek w głębokim śniegu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 mozna tez przez elegancki las zrobić sobie mały freeride i przez polane, tylko trzeba wysoko ollie robić bo są takie ogrodzenia, robione z 1 drutu na wysokości około 35 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi