śledziu 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 tak się powoli przygotowuje do wyjazdu i zbieram cały sprzęt...patrze patrze i nie mogę się nadziwić ile małych drobiazgów, bajerów i gadżetów przez te wszystkie lata się zebrało :shock: tu jakieś podgrzewacze do rąk tu jakaś taśma na karnet a jeszcze gdzieś indziej suszarki do butów co macie? czego używacie? i jakie macie na tego temat opinie? chodzi mi żeby poszło to dość krótko na zasadzie "mam to, działa/nie działa, zapłaciłem tyle, jak za tą cenę się opłaca/nie opłaca" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 termo skarpetki -30zl, troche pomaga ;P Nike pro (tez termo ciuszek) - 130zl, duuuzo daje ;D nie mam i nie uzywam takich bajerow, ktore wymieniles ;P wszystko ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Suszarke do butów mam,nie mam pojęcia ile kosztowała,ale na np. tygodniowy wyjazd bardzo pomocnicze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 a ja podgrzewacz kupiłem za 4zl i jak za tą cene to naprawde fajna sprawa :wink: (może kojarzycie, takie gumowe cuś z jakimś chemikaliem w środku, jak się zegnie pływająca tam blaszkę to robi się twarde i grzeje :mrgreen: ) gotujesz przed wyjściem na stok a potem w kryzysowym momencie włączasz iiii o dziwo naprawdę nieźle grzeje a suszarek do butow jeszcze nie testowałem i tez niewiem ile za takie trzeba zaplacic bo je dostalem :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 a ja podgrzewacz kupiłem za 4zl i jak za tą cene to naprawde fajna sprawa :wink: (może kojarzycie, takie gumowe cuś z jakimś chemikaliem w środku, jak się zegnie pływająca tam blaszkę to robi się twarde i grzeje :mrgreen: ) gotujesz przed wyjściem na stok a potem w kryzysowym momencie włączasz iiii o dziwo naprawdę nieźle grzeje ja to chcę, ja to chcę! skąd to masz? =D tzn gdzie taki bajer można nabyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 szczerze to przez przypadek znalazłem takie cudo w empiku :mrgreen: ale na allegro tez jakieś są http://www.allegro.pl/item528801325_duzy_ogrzewacz_zelowy_chemiczny_wielorazowy.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi