Juras 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 no to nie pomogę bo nie mam tam konta, poczekaj aż przyjdzie ktoś kompetentny :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomalol1234 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 ok dzieki ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 wszystko jest ok zawsze sie tak wyswietla , mozesz zobaczyc tutaj -> TwojSupersklep>stan obecnego zamowienia , jesli zaksieguja kase bedzie to w historii zamowienia Jeszcze pytanie do Bartka, od jakiej ilosi zamowienia daja rabat ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Z regulaminu SS.pl - Zaufany klient - osoba, która dokonała w Supersklepie co najmniej trzech zamówień. Zamówienia złożone przez zaufanego klienta realizowane są automatycznie, bez konieczności potwierdzania. Dodatkowo osoba taka otrzymuje 10% rabatu na wszystkie produkty nieprzecenione. Rabat nie jest naliczany na bilety. ja już dokonałem grubo! ponad 3 zamówienia i nadal nie mam rabatu ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 no wlasnie , u mnie to samo... :| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Sluchajcie, najlepiej do nich zadzwonić, jest tam taka milutka sekretarka .. Roznie to ze skryptem sklepu bywa.. Jak tam pracowalem to mialem zniżki pracownicze az 40-50% tylko oprócz tego to zrobki słabe wiec nie polecam :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 @up Czy mówisz o tej sekretarce, która ma męski głos? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 @upCzy mówisz o tej sekretarce, która ma męski głos? hehe nie To zalezy gdzie dzwonisz Jak to sklepu to roznie bywa bo sa tylko 2 kobiety. A jak do firmy to jest sekretarka a w 2 sklepie to nie mam pojecia, bo to raczej skateshop. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Ja napisałem maila w sprawie rabatu kilka dni temu i nikt nie odpisał... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Z tego co ja zauważyłem, to z tym rabatem bywa różnie. Na niektóre produkty zostaje uwzględniony, na niektóre nie. Zwykle uwzględniali mi na te tańsze rzeczy. Sknerusy... ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Z tego co ja zauważyłem, to z tym rabatem bywa różnie. Na niektóre produkty zostaje uwzględniony, na niektóre nie. Zwykle uwzględniali mi na te tańsze rzeczy. Sknerusy... ;p Mówicie o tym 10%? Jest tylko na nieprzeceniony stuff. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Jest tylko na nieprzeceniony stuff. Dokładnie ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supersklep.pl 0 Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Cześć, Dawno nas tu nie było ale już wracamy z konkretnym impetem! Teraz do wszystkich kurtek snowboardowych 686 i Volcom dodajemy spodnie snowboardowe GRATIS albo prawie gratis ! To nie żart http://supersklep.pl/2013-11-04/do-kurtek-686-i-volcom-spodnie-686-gratis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supersklep.pl 0 Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Teraz do każdej kurtki i spodni snowboardowych dodajemy bezdetergentowe mydło do prania odzieży snowboardowej NIKWAX! Podoba się? http://supersklep.pl...8/nikwax-gratis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
militiaimmaculatae 0 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Będzie wyprzedaż lata 2014? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energystarhdmi 0 Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Dobry sklepik. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi