Pejta 0 Napisano 11 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 Dzisiaj rano obudziłem się i stwierdziłem, że u mnie w okolicy przydałaby sie jakaś konkretna hopa:) Poszedłem z kumplem na górke za domem i wspólnymi siłami uczynilismy to co powinniśmy uczynić na początku zimy:P ale lepiej późno niż wcale:P (kiedyś ktos mądry tak powiedział). Mam nadzieje, że w przyszłą zime zrobimy tu cos w stylu tego co uczynił bercik z kumplami. Póki co trzeba pomyslec nad jakims railem bo hopka jak juz mówiłem jest. I to konkretna jak na te warunki:) W przyszłości może utworzymy w Katowicach, w dzielnicy Brynów jakiś porządny snowpark:) byłoby miło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 11 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 No to miło a masz moze jakies foty z tej Waszej hopy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 Alo, No to pozytywnie ja tu już mam plany normlanie na przyszły sezon , na kilka raili i podejrzewam że w wakacjie zajme sie ich konstruowaniem:) dziadek ma spawarke , na złomie kupi sie odpowiednie rurki i sie cosik zmontuje:) Cały czas tez mysle jak zrobic boxa i tak prawie wymyslilem wiec mysle ze w przyszlym sezonie bedzie u nas juz taki fajny snowpark:) A tak w ogóle to Katowice są nie tak daleko od Wojkowic więc kiedyś będzie się można umówić na jakiś jam session :D i sobie pośmigamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 11 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 w Poznaniu jest zupełnie płasko, a do tego ja mieszkam w centrum wiec wogole odpada...koło mnie jest jeden fajny rail, ale juz zaliczyłem dupen slida wiec raczej nie usmiecha mi sie żeby tam jezdzic :? :? :? :? zostaje malta ski i ten "niby snowpark" ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pejta 0 Napisano 12 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2006 no nie ma sprawy kiedys możemy gdzies pośmigać. a zdjęcia za niedługo bedą bo kumpel mi musi przesłać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2006 już niedługo wrzesień a więc powolutku trzeba będzie się już przygotowywać do sezonu Ostatnio znalazłem zajebiste miejsce na wielką hope (prześle wam fote tej górki) Jest to taka dość stroma górka która ma tak z 20 m i tak planuje żeby na szczycie usypać hope ale nie za wysoką żeby nie spadać z dużej wysokości a przy dobrej prędkości będzie można naprawde daaaalekoooo latać:D tak więc kask na pewno się przyda:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2006 no to sapodawaj fotki. szkoad ze nie mieszkam niedaleko Twojej miejscowosci, miałabym tam gdzie i z kim śmigać. U mnie neistety wszytscy "snowabordzici" maja taki słomiany zapał, wsyztstko by chcieli a nic nie zrobia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 13 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2006 zapodaj te fotki to bede wiedzial niej wiecej czego szukac i niedlugo tez cos wykombninuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 No to są foteczki tego terenu gdzie powstanie skoczna w tym sezonie , zrobimy ją na szczycie i nie za wysoką tak żeby nie lecieć w zwyż tylko na odległość bardziej. Górka ma ok 20 metrów może więcej nawet. Ogólnie teren jest konkret pod hope i będzie idealny do robienia ciekawych ujęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 jak zobricie ja na szczycie ??? to jak sie bedziecie rozpedzac do tej hopy ? aby byl dluugi lot, to trzbea duuuzy rozpęd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 no tam na szczycie jest jeszcze wzniesienie tylko że ju takie o mniejszym nachyleniu.... tam sie zrobi jakiegoś quatera z którego będzie się brało najazd. Przeciez nie zrobimy hopy w polowie tej górki bo to by byla jedna wielka lipa ..... :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 no to życze powodzenia :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2006 dzięki dzięki przyda sie na pewno:) a do tego to trzeba się będzie zabrać jakoś we wrześniu kiedy będzie już troszke chłodniej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabkin 0 Napisano 23 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 Siema. Bercik a nie lepiej usypać coś z ziemi? Wyszejpować fajnie i czekać na śnieg? Nie rozleci Ci się przynajmniej gdy zacznie brakować śniegu pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 ale przeceiż taki jest zamiar Panie Dabkin:) Żeby usypać skocznie z ziemi:D poczekam do września skombinuje szpadel i można iść tworzyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 na co tu czekac do wrzesnia ... hehehe / eee w sumie to tylko tydzien :( / fajnie by bylo wpasc tam do Ciebie na ta przyszla miejscowke :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 26 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 heh zapraszam jak najbardziej tylko że chyba tzn na pewno masz bardzooo daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 nooo niestety baaardzo daleko. Ale gdybym była w tych okolicach to napewno wpadne :D A tak wogole to kolo jakiego większego miasta mieszkasz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2006 tak większe to KAtowice i sosnowiec . Więc jakbyś kiedyś była to daj znać. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabkin 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 w takim razie zle zrozumialem myslalem ze usypiesz chopke dopiero ze sniegu miejscowka fajna ;] pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 no popatrz a ja dopiero co ze slaska wrocilam :D siedzialam w tychach, w katowicach tez bylam ALe mysle ze w zime zawitam na Twoja miejscowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi