MaxiPing 0 Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Może i nie mam deski z Contracta ale wiem że jest to dobra firma i ma naprawdę fajne deski!! :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol749 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 A co z deskami firmy Stepchild??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Bardzo dobra firma aż dziwne ,że nie ma jej na liście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Do gogli dodałbym firmę ASHBURY. Ich gogle są fenomenalne i świetnie się sprawdziły Byłem z nich zadowolony bo nie parowały, miały świetną widocznoczność, duży obszar widoczności i miękkie przyjemne "obicie", które nie drażniło twarzy jak w moich poprzednich no-name'ach :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 moge link do tych gogli? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enson 0 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 A firma Smith do kasków i gogli? Słyszałem pozytywne opinie o tej frmie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 w goglach byly zapomnialem dopisac do kaskow, dzieki za zwrocenie uwagi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 jestem za tym aby do gogli dodać: -Drop -Quiksilver Desek: -Adapt -Contract -Drake -Gnu -Lib Tech -Stepchild -Yes Buty: -Deeluxe Wiązania: -Bent Metal -Technine Ciuszki: -Nomis -Quiksilver -O'Neil -Rehall -Ripzone -SUB Rękawice: -Drop -Pow Kaski: -Bern -TSG -Sandbox oraz dodania kategorii ochraniaczy ponieważ moim zdaniem kaski się z tym do końca nie pokrywają poprawcie mnie jeżeli któraś z tych firm to kiszka ale z tego co ostatnio się naczytałem/nasłuchałem/naoglądałem/naszukałem itd. uważam że są godne uwagi pomimo ceny która czasem może odstraszyć, ale pamiętajmy że jeżeli coś ma być dobre to czasem musi kosztować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 15 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2012 Mam rękawice marki Quiksilver i są zajebiste ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daionkyoo 0 Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 A Pro-tec do kasków? Też świetna firma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilovesnow 0 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Ja także mam rękawice narciarskie firmy Quicksilver i muszę powiedzieć, że to jedne z lepszych jakie do tej pory miałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kars 0 Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Zerknijcie sobie w jakiej cenie odzież sportowa jest na stronie tej hurtowni internetowej: http://www.reflect.pl/hurtownia_odziezy_sportowej.html - czasami warto jest rozejrzeć się również w takich miejscach. Sklepy stacjonarne narzucają sobie spore marże ( nawet w okresach promocji wychodzą na plusie). Jeśłi chodzi o mnie to nie zwracam takiej uwagi na firmę. Biorę pod uwagę to z jakich tkanin jest wykonane dane ubranie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GMak 0 Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 no rękawice Quicksilvery też posiadam i jestem zadowolony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ramuel23 0 Napisano 19 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2021 polecam deski od Stepchild Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janke 0 Napisano 29 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2021 Polecam legginsy bezszwowe dla kobiet od marki Moove - super na stok pod spodnie narciarskie: https://moovewear.com/legginsy-bezszwowe/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizami 0 Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 Witam Polecam również nasze strony https://doom-nieruchomosci.pl oraz https://dns-claims.co.uk. Zapraszam do odwiedzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi