mcone1 1 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 ja się nie zgadzam z tym.. raven robi całkiem dobre deski! a co do coalition to też bzdury od 3 sezonów mam od nich kurtkę i spodnie i sprawują się świetnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 raven w miare dobre dechy robi od sezonu/dwoch. Za rok/dwa zmienie o nim zdanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DanaWhite 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 mam komplet ciuchow z croppa i musze powiedziec ze jestem zadowolony tym bardziej jesli brac pod uwage cene Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
verixon 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Z ravenem się nie zgodze. Posiadam sam deske z raven'a i jest bdb . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aimon 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 co do odzierzy to brakuje mi RIDE !!!! Według mnie robią bardzo dobre ciuszki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 zaktualizowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aimon 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 a co do croppa do dal bym tak +/- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 może Rad-air do desek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 a co do croppa do dal bym tak +/- przeszedł juz ten etap w mojej głowie (nie chcialo mi sie akutalizowac). No i ida mocno do przodu. No i dosłownie smieszna cena (spodnie za 100-300zł). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Może jeszcze kategoria: nakrycia głowy? Bo nie każdy lubi bezpiecznie jeździć w kasku Sporo jest przecież rodzajów chust, kominiarek, bandan i czapek. I jeszcze pytanko czy firma Neverland (chodzi o rękawiczki) produkuje syf czy wmiare sobie radzi? Bo sporo jej można znaleźć po sklepach i na allegro za stosunkowo niską cenę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 czapka to czapka, dajcie spokoj Neverland... nie znam, ale dobrze mi sie kojarzy ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 można dodać jeszcze kategorię ochraniacze, bo ostatnio dostałem do zakupu gratis ochraniacz jakiś najtańszy i przy moim drugim upadku na kość ogonową nic nie pomógł i do końca dnia jeździć nie mogłem. PS Ochraniacz był firmy Westige. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 w sumie mnie to nie dziwi:) westige miałem i oddałem za darmo:D co do tego to pro tec, krk, tsg, red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donka 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 a co z Endeavor'em? Czyżbym przeoczyła jego obecność w deskach?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 macałem kilka, nie pamietam ich dokladnie, ale pamietam iz nie byly to udane deski (moze dlatego, ze byly wiekowe ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donka 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 No jak to??? :cry: A ja właśnie biorę się za zakup. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 te deski, ktore ja mialem w reku, mialy okolo 7-10 lat nie wiem jak to aktualnie wyglada, nie macalem nie mialem okazji, mimo tego iz przewija sie tego sporo przez moje rece Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 a co sądzicie o butach Vans? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 moja siostra ma 2 sezony i na razie nic nie mowila, ze sie rozbily. No ale to dziewczyny, tam but sluzy duuuuzo wiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 To jeszcze jedno pytanko, :wink: jak jest z ubraniami 4F, Quiksliver i Chanex? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 4F ok, QS jako tako z tymi zimowymi, ujdzie, Chanexa nie macalem, nie widzialem w rzewczywistosci, wiec nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Troche póżno pisze ale do kurtek można dodać volcano bardzo dobra i ciepła kurtka z wieloma kieszeniami kupiłem ją za ok.160zł w sezonie jeżdziłem w niej w snowparku i puchu i nie przemakała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Szczerzę to bardzo się zdziwiłem widząc Coalition jako minus. Wszyscy chwalą ich spodnie oraz kurtki. Od siebie dodam że jako minus powinien być jeszcze House bo miałem spodnie od nich i pękły w kroku Dodatkowo jako dobrych butów brakuje mi NITRO, kupiłem rok temu NITRO GRIFTER TLS 010 i narzekac nie mogę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 co do coalition to się zgodzę sam miałem komplet kurtka i spodnie i sobie chwaliłem a teraz kuzyn ma kurtkę i moje spodnie i też nie może powiedzieć złego słowa a co do house'a to nawet nie wiedziałem że robili spodnie snb (a nawet jeśli to chyba mnie by nic nie pokusiło do nich ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek_84 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 no chyba trzeba by zaktualizować listę jeśli chodzi o Coalition to sam śmigam w komplecie drugi sezon i nie mogę powiedzieć złego słowa, więc minus mi tutaj nie pasuje. Dodatkowo dziewczyna jeździ też w komplecie od tego sezonu, a braciszek ma kurteczkę i sprawują się naprawdę całkiem dobrze! House duży minus, bratu też strzeliły w kroku po kilku jazdach :shock: widzę, że już ktoś zaktualizował (ślepota ludzka nie zna granic) :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi