Świeżak 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 mamy zamiar z kumplem zrobic boxa,niestety nie wiemy jak sie do tego zabrac kminimy rozmiarami tak:dlugosc ok 5m./szerokosc 0,58/wysokosc 0,65m. z czego zrobic stelaz gorna plyte itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Za tydzień się zgłoś do bercika, bo póki co siedzi w Białce. On ma już gotowy box i będzie mógł Ci dokładniej wszystko opisać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 dzieki,zagadam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 dobra powracając do tematu to za kilka dni powinienem się uwinąć z artykułem (poradnikiem) jak krok po kroku zrobić boksa i raila. Sposobów jest pewnie tyle ile pomysłów ale ja przedstawię swoje wykonanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1221 0 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Niechciał bym być nachalny, albo coś... Ale co z tym artykułem? bo spadł śnieg i bym coś wykompinował... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi