adrian1990 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Z tego co juz zdążyłem przeczytać na forum, znajdują się tu riderzy zaawansowani jak i amatorzy(czytaj JA ) Miałbym taką propozycje: może taki wspólny wyjazd forumowiczów :roll: ?(mam na myśli oczywiście wypad do polskich miejscowośći:Korbielów, Szczyrk, Krynica). może przedstawie 2 plusy takiego wyjazdu: - możliwość poznania się osobiście, - może mniej zaawansowani lub newbie (czytaj znowu JA) załapią się na lekcje:D. a minusy. hmm... sam nie wiem, zdaje się na Was :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 W poniedziałek jestem na Julianach (Szczyrk). Zapraszam do zapoznania się. Jestem miłym człowiekiem. Dla dziewczyn niestety zła wiadomość - jestem zajęty. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 dzięki za wiadomość, ale niestety interesował by mnie wyjazd dopiero po nowym roku;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Będę też w Szczyrku w pierwszy weekend 2009. Zapraszam do zapoznania się. Jestem miłym człowiekiem. Dla dziewczyn niestety zła wiadomość - jestem zajęty. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Będę też w Szczyrku w pierwszy weekend 2009. Zapraszam do zapoznania się. Jestem miłym człowiekiem. Dla dziewczyn niestety zła wiadomość - jestem zajęty. Pozdrawiam! ja jestem w szczyrku od wtorku do soboty ale jeszcze nie wiem gdzie i kiedy będę jeździć :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 ktos Bialka w terminie 17-24stycznia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Będę też w Szczyrku w pierwszy weekend 2009. Zapraszam do zapoznania się. Jestem miłym człowiekiem. Dla dziewczyn niestety zła wiadomość - jestem zajęty. Pozdrawiam! ja jestem w szczyrku od wtorku do soboty ale jeszcze nie wiem gdzie i kiedy będę jeździć :roll: Ja na Julianach na pewno. Od ok.10 do ok. 16. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 no to może na siebie wpadniemy jeżdżę na żółtym nidecker'e obowiązkowo w czarnym kasku z płomieniami :twisted: a zastrzegam że to mój 3 sezon i jestem jeszcze nie za dobry w te klocki :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Zakopane, pewnie bede jezdzil na nosalu badz pobliskich stokach 18-24 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Gdybym nie miał tak daleko w porządne góry, to by mi pasowało. ;p W ferie ni da rady, bo zagranicą siedzę przez dwa tygodnie. JackieL... Jak Ty codziennie śmigasz w tym Billabongu, to już pros powinieneś być. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Gdybym nie miał tak daleko w porządne góry, to by mi pasowało. ;p skąd ja to znam =p.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Jak Ty codziennie śmigasz w tym Billabongu, to już pros powinieneś być. ;p no wiem, sam się dziwie, ale nie jestem i daleko mi do tego. życie. :C ps. spoko było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Zielieniec tez nie jest zly ja generalnie jestem fanem Sudetow..czasem szklarka , czarna gora, zieleniec, generalnie jak bedzie ktos w tych rejonach to mozna sie zgadac - chetnie poznam reszte redakcji :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 czasem szklarka to się przyznam, ze ja tam w ferie bywam =p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 A ja jestem jutro w Andrychowie na Pracicy ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edby 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Byłby ktoś chętny na wyjazd na jedną noc (najlepiej pełnoletni) do szklarskiej poręby z poniedziałku na wtorek? jct prv [ Dodano: 17 Styczeń 09, 19:38 ] ofc z wrocławiaxD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Byłby ktoś chętny na wyjazd na jedną noc Chyba stary Ci się fora pomyliły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 hehehe ale tak na stoku o0 ? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edby 0 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 haha co ty juuzzz COOOO;d zle sformulowalem;p bo jedziemy ekipa i w sumie nam brakuje pelnoletniej osoby;/ chyba ze mozna na legitymacje szkolna wypozyczyc pokoj w jakims pensjonacie orientujecie sie na ten temat? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 co do noclegu to w normalnym pensjonacie raczej Cie nie zameldują na legitymację, potrzebny jest dowód. No chyba że się albo dogadasz albo trafisz na takie pokoje gdzie nie prowadzą oficjalnie działalności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edby 0 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 aha oO i tak wsi sie poszlo dzumic;/ to jest EKIPA;/ n/c moze 8 sie wybierzemy do zielenca;d dzieki pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990 0 Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 oj jak mnie tu dawno nie było ;D wczoraj byłem w Korbielowie uczyłem się :mrgreen: . W sobote znowu jade z ekipą na 1 dzień raczej, więc pisać jak co gg: 8656660. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psiqs 0 Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 ja wlasnie planuje jakis weekendowy wypad (ten weekend lub nastepny) do korbielowa (chodzi mi konkretnie o snowpark). czy moglbys polecic jakis fajny nocleg blisko snowparku (auto odpada, bede sie poruszal na piechote). pytam bo mam malo czasu na zaplanowanie tego i chce zebrac jak najwiecej info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi