Piboy 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem gogli i jak narazie wybieram pomiędzy 2ma modelami w temacie. Jeżeli ktoś mógłby mi coś polecić/podpowiedzieć to z góry dziękuję. Szukam gogli na smuklejszą twarz i stąd nad owymi modelami sie zastanawiam - jednak jeśli jest ktoś w stanie polecić mi jeszcze coś innego to supero. Bardziej interesują mnie modele z 2ma szybami w zestawie (lustro + amber) także narazie dragony i eletricy wygrywają u mnie. pozdrawiam gorąco i z góry ukłony za pomoc, Piboy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 hmmm ... cięzki wybór obie firmy mają dobre gogle . A możesz dac linka do tych Dragonów dxs bo ich tam jest wiele wersji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 ja wybral bym electric eg5 , sa bardzo podobne to scott'a ktory walsnie mam i nie nazekam na niego ! ale to tylko moja opinia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piboy 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Zastanawiałem się pomiędzy dragon dxs oraz electric eg5 wybrałem ostatecznie electricy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Ja mam Dragony i jestem z nich zadowolony. xD Electric w sumie też porządny, także mimo wszystko powinny się sprawować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Mam DXS'y, miałem DX'y i są bardzo spoko. Te Electric'i są do nich zblizone. Mój brat ma takie. Dla mnie tylko kwestia gustu. Jedno jest pewne - dragony zawsze spoko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kompot 0 Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 Tu jest dobry sprzęt za małą kasę (w porównaniu do sklepu) http://www.allegro.pl/item856925630_nowe_gogle_dragon_rogue_powder_pink_ionized_439pln.html ja jestem fanem dragona chyba juz po grób! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 mam dx'y i powiem tak że zastanawiałem się nad electricami ale wybrałem dragona z powodu wyglądu i ceny http://boarder.pl/ z tej stronki zamawiałem a da się pogadać ze sprzedawcami cene opuścili no i darmowa wysyłka kurierem była więc gorąco polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi