adam4701 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 zastanawiam sie nad zakupem tych gogli http://www.allegro.pl/item503075054_gogle_oakley_shoun_white_dragon_electric.html Czy warte są swojej ceny czy lepiej jakies tańsze? zalezy mi na lustrzance. dajcie swoje propozycje. z góry dzieki i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Fajne,ale cena moim zdaniem troche zbyt wygórowana jak na ochraniacze na oczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Nie da się ukryć - są drogie, również dla tego, ze to pro model White'a, ale są to gogle zajebiste i myślę, ze jesli masz taki kapitał to nie pożałujesz ani złotówki, wydanej na te oakley'e. PS. Białe fajniejsze ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 No nie no,jeśli masz wielkie kapitały to wtedy jak najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 przyłączam się do zdania Jackiela, są to zajebiste gogle i prezentują się tez zajebiście... sam bym takie chciał posiadać drogie bo drogie ale po prostu poezja... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 No doubt dude gogle pierwsza klasa! przymiezalem te gogle i powiem ci ze leza jak ulal. (niestety przymiezalem bo nie wydam tyle pieniedzy na gogle - wole w cos innego zainwestowac) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Zajebiste max. Też myślę, że białe lepsze będą z taką lustrzanką. Jak masz kasę, to kupuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi