kars 0 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Czy macie już swoje miejscówki na spędzenie ferii z dziećmi? Gdzie warto się wybrać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronny 0 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Jeśli ktoś wybiera się na wakacje z dziećmi powinien postawić na miejsca sprawdzone, żeby każdy na takich wakacjach czuł się dobrze. Nie tylko rodzice, ale też dzieciaki. Z tego co tutaj poczytałam miejsc, gdzie można pojechać z dzieciakami jest naprawdę bardzo dużo. I strasznie mnie cieszy, że ciągle pojawiają się nowe. Przynajmniej będzie w czym wybierać. Kilka sprawdzonych górskich miejscowości zakopane krynica górska karpacz Zorientuj się również kiedy ferie mają poszczególne województwa. https://www.e-wczasy.pl/blog/ferie-zimowe-2020-terminy/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edzio999 0 Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Ferie fajna sprawa tylko pogoda nie dopisuje my jesteśmy z Wrocławia i zero zero śniegu. Mąż jeździ na desce ale niestety nie ma gdzie za bardzo w tym roku. Dlatego pogrzebałam w necie i znalazłam fajne miejsce na ferie Hotel Magellan nawet nie daleko od nas ma super opinie więc jedziemy. Zapowiada się fajna zabawa powiązana z odpoczynkiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi