Tchoryko 0 Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Siema. Jestem wkręcony od jakiegoś czasu w zbieraniu dosyć starych desek z lat 90 ale też fajnych modeli z początku tego wieku Macie coś ciekawego w tym temacie? Jakieś starocie których chcielibyście się pozbyć? A może ktoś ma własną kolekcję i chce się pochwalić? Jak coś dajcie znać, chętnie wymienię się uwagami albo kupię coś fajnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Ja to jeszcze jestem w posiadaniu Palmer Classic z 2005. Oczywiscie juz tylko jako ozdoba na scianie ale konserwowana i mysle ze jak by tak podostrzyc to spokojnie by nadchodzacy sezon przejezdzila. Pytanie tylko ... po co ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
and 0 Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 stara Santa Cruz cała czarna jest na olx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi