KingaZ 0 Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Cześć, szukam nowej deski do zwykłej jazdy po stoku. Ważne jest dla mnie, żebym bez problemu mogla jedzić po puchu i muldach. Nie wiem jak dobrać jej długość, sztywność itp. Pomóżcie! Może coś z tego sklepu się nada? https://zygzaksnow.pl/pl/cid70-deski-snowboardowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszTr 0 Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Cześć Kinga, jeżeli chodzi o długość deski to najlepiej żebyś wybrała sobie taką mniej więcej jaką miałaś wcześniej, sztywność to kwestia indywidualna, warto w tej sprawie skontaktować z kimś z branży, aby doradził. Jeżeli chodzi o sklep ZygZak to już mam drugą deskę od nich, i mogę ci polecić bo są naprawdę super i w przystępnych cenach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 No to moze podaj swój wzrost, wagę, nr buta to będziemy mogli coś więcej powiedzieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi