Karolak 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Hej, na jednym z forów natknąłem się na info o telefonie samsung solid. Poszperałem w necie i znalazłem stronkę : http://www.samsung.solid.pl Co o tym sądzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dar(e)kMAN 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 ja przejrzałem w necie kilka stron, opinii i znalazłem dodatkowo filmik http://vimeo.com/1711338 wydaje się naprawdę dobry dla ludzi, którzy potrzebują porządnego a zarazem wybajerzonego fonu: :wink: ciekawi mnie tylko cena??.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 mi sie ten telefon podoba, wyjebany w kosmos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMalwina 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 no, fonik niezły. ;] chociaż nie w moim stylu. ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 A tam takie bajery... ja mam starą dobrą nokie 6610 od początku gimnazjum,i żyję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 A tam takie bajery... ja mam starą dobrą nokie 6610 od początku gimnazjum,i żyję szpan^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Szajsung to szajsung. Przetrwa próbę z koparką, a zjebie mu się soft po 2 miesiącach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 hm. mój żyje. próby koparką rzeczywiście przetrwa^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 tylko po co komus taki telefon, raczej podzas jazdy nie zamacha. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Niektórzy jak widać lubią. Jakby do mnei ktoś chciał się dodzwonić, jak jestem na desce, to życzę powodzenia. Może po prostu komuś takie szmery bajery są potrzebne ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 no na desce raczej slabo sie gada, no a w sumie sens w kupowaniu takiego telefonu to jest tylko szpan, juz nie jednaglebe zaliczylem z telefonem i jakos zyje a nie jest raczej wstrzaso odpowny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Nawet 'zwykłym' telefonem czasem można rzucać (czy jak kto woli traktować koparką, o czym już było..) i przetrwa. Trzeba być chyba albo hiperzdolnym, żeby go popsuć albo mieć wyjątkowego pecha albo iście gówniany cegłofon ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 24 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 no ja tez mam nokie i szczerze polecam telefony tej marki i sa wytrzymale a samsung to samsung moze i czolg po tym przejedzie i sobie bedziesz dzwonic ale z softami bedzies sie meczyla. Ja polecam jak juz cos cos z seri nokia.. a jasli ci zalezy na tym zeby tylko fona podczas jazdy miec to kup sobie 3310.. jest trwala. dasz za nia 20 zl i gdyby nawet sie cos na stoku stalo nic sie nie stanie.. ja mam 3220 i 6610 obie spadaly z 15m obie lezaly w sniegu obie przytrzasnolem klapa bagaznika i co mam dzwoni a ja odbieram czyt. dalej dzialaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 tez mam nokie gdzie było o nokii? a co do samsungów.. mam i tylko czasem narzekam ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 24 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 tak sie zagalopowalem chodzilo mi ze ja mam naprawde polecam bez sciemy never :(czepiasz sie oj czepiasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Oj tylko troszkę =p Mogłam przegapić =p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Nokia 3310 mój kumpel grał w zośką,a ja swoją 6610 rzucam o ściany lub ziemie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 no to ADM respect jak rzucasz swoim telefonem o sciane to musisz byc niezly kozak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Może kryzys chłopak ma.. =p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Nie,po prostu mam normalny telefon Nokie 6610,a nie jakieś gówna z klapkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 a ja akurat klapek tez nie lubie wzlaszcza japonek(taki zarcik). ADM jest wiele nowych telefonow, ktore sa godne polecenia i bardzo wytrzymale. Ty to chyba masz jeszcze mentalnosc, ze ruskie bylo najlepsze, CO?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 sam posiadam jeszcze pare egzemplarzy nokii (poczawszy od nokii 3510, 3510i, 3310, 3330, 5200) Fakt poszly juz w odstawke gdyz terazniejsze modele jakichkolwiek telefonow przerastaja swoich poprzednikow o niebiosa. A co do zucania telefonami o sciane to nie praktykowalem tego ale pare razy przez przypadek wypadla mi ktoraz z tych nokii z balkonu! Poczatkowo myslalem ze telefonu nie znajde bo tak ladnie sie rozlozyl na czasteczki pierwsze! Ale po "znalezieniu skladnikow" telefonik dzialal jak nowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Nie,ja mam taką mentalność że nie trzeba mi więcej w telefonie prócz kalkulatora,zegarka i wysyłania SMSów,od muzyki mam mp3 a od zdjęć aparat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 no proste telefony sa najlepsze;] juz iphone zaczyna sie nudzic i meczyc dotykowka itd ;] wcale taki wygodny nie jest. Wybajerzone telefony sa raczej dla ludzi ktorzy naprawde tego potrzebuja. I musza byc na bierzaco. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 juz iphone zaczyna sie nudzic i meczyc dotykowka itd ;] wcale taki wygodny nie jest. Jesteś posiadaczem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi