Olciaaq 1 Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Witam, mam problem. Zakupiłam deske i brakuje mi jeszcze pokrowca na nia. Mianowicie wiazania od niej sa tymi wiazaniami fastec i nie skladaja sie do srodka. Po prostu nie da sie ich złożyć i sa wysokie na okolo 28cm. Przeszukalam chyba juz wszystkie oferty pokrowcow i zaden nie byl na tyle duzy zeby objac te wiazania. Jakies porady? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Faktycznie przy podstawowych Fastecach jest problem żeby złożyć łyżkę ale nieco można ją pochylić i chyba aż tak mocno nie odstają . Do pokrowców oferowanych przez większość firm snb z pewnością taki zestaw nie wejdzie. Z ciekawości sprawdzę jak to wygląda z pokrowcem który oferujemy w naszym sklepie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
az1 0 Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fokaok 0 Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 moze ich do krawcowe zeby ci coś takiego uszyła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Superficialp 0 Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Warszawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi