Marvel 0 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Siemanko! szukam deski i wiązań. Lubię carving i buttering , chciałbym żeby przyszła decha pozwoliła mi na rozwijanie umiejętności. Na sprzęt mogę przeznaczyć max. 3000 ziko. Moje parametry: waga - 73kg, but - 42, wzrost - 178cm. Myślałem o desce o długości 154, bo 156 wydawała mi się za długa. Poniżej moje typy wg. kolejności, co sądzicie? Lobster Hallador Pro Bataleon Whatever Burton Process Multi Bataleon Global Warmer Burton Name Dropper Multi Salomon Huck Knife Bataleon Funkink Wiązaniami zajmę się zaraz po desce Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marvel 0 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Ok, zdecyduję się na: Capita Defenders Of Awesome 2019 ktoś miał może z nią do czynienia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 W dniu 4.12.2018 o 14:33, Marvel napisał: Ok, zdecyduję się na: Capita Defenders Of Awesome 2019 ktoś miał może z nią do czynienia? MArvel ja mialem , co chcialbys wiedziec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi