Tomek115 0 Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 Hej, Szukam powoli jakiegoś komina/ocieplacza na stok, byleby się nie zsuwało z twarzy podczas jazdy. Miał ktoś do czynienia z marką www.beastface.pl ? Zastanawiam się nad tym albo buff.pl, Na rękawiczki chcę wydać tak do 300 złotych i tu nie mam pojęcia w jakich firmach/modelach szukać, która godna polecenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Jeśli chodzi o komin toe duży wybór tego typu gadżetów ma Airhole. Buff czy Viking też się sprawdzi. Jeśli chodzi o rękawice to osobiście polecam Dakine. Rękawice tej marki są naprawdę solidne - mi już służą kilka sezonów i jeszcze sięnei przetarły. Co do konkretnych modeli to wg mnie ciekawą rękawicą jest Dakine Bronco - ciepła ale nie bardzo gruba. Z grubych to Dakine Titan. Oba modele na membranie Gore-Tex Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawłowska 0 Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Używacie może podczas jazdy stopery do uszu? Ja się zastanawiam nad użyciem zatyczek do uszu https://stanmark.pl/. Na co dzień używam ich bardzo często.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi