marcinek 0 Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 co sądzicie o tej firmie i butach , a przedewszystkim o systemie BOA czy dobrze trzyma noge czy lepiej wybrać tradycyjny system wiazania , moze ktos ma byty z takim systemem BOA ? Gdzieś przeczytałem ze jak jest oddzielny BOA na góre i dół to spoko a jak jest jeden to nie wiem ? tu link do butów http://www.allegro.pl/item475939833_deeluxe_vicious_boa_tf_pro_27cm_08_zamiast_1149pln.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Jeśli chodzi o firme godna polecenia. Jesli chodzi o system. widziałem juz osobe na stoku ktora meczyla sie z tym bo cos jej sie zacielo.. Ja bym wybral cos ze standardowym sznurowki ? mysle ze precyzyjniej dobierzesz sobie sile itd wiazania buta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 znajomy ma buciki z systemem BOA z tym że Flow'a... z tego co widziałem to nie zacinało mu się tam nic... fajna sprawa...bardzo szybko można sobie regulować siłę. Na pewno jest to spora wygoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 20 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Firma Deeluxe jedna z lepszych firma na rynku robiaca swietne buty na deske ...napewno system boa jest godzien polecenia , napewno tez lepiej dziala niz w butach flowa ....jednakaze polecam ci klasyczne sznurowne buciki jest mniej problemow z tym badz bardzo popularne systemy speed zone w burku czy fast track 32 itp...zdecydowanie mniej problemow jak cos sie urwie - mysle ze ten system powoli wyprze boa jak i kasyczne sznurkowki ze stokow.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi