doktorek 0 Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 czy jest jakis film instruktarzowy pokazujący jak wykonywać triki? w internecie znalazłem tylko opisy trików ale nie zawsze mozna sobie dany trik wyobrazić.. z góry dziekuje za odp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 jest mnustwo na youtube wystarczy poszukac... niektore sa naprawde ciekawie opisane. pozdrowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 film o którym wiem i kawałek widziałem to "Jibbing with Jeremy Jones" czy jakoś tak to się pisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Tak jak Adi-1 napisał jest Jibbing With Jeremy Jones - tutaj masz pokazane triki jibbowe, jest jeszcze Todd Richards - Tips&Tricks , jest jeszcze Jumping with Jussi i pewnie jeszcze wiele innych filmów tego typu. Niektóre z tych filmów a dokładniej fragmenty znajdziesz w naszym serwisie w dziale video (http://www.video.e-snowboard.info) albo w serwisie w dziale triki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Ew. możesz oglądać Extreme Sports Channel,tam w przerwach między programami jest dział Tricks&Tips,i są min. porady Snowboardowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snbolek 0 Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 niby ta ale na Extreme jednak jakos bez zycia to pokazuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Moim zdaniem są dobre,a przynajmniej ja je kumam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 No.. bo z innymi mogłoby Ci nie pójść tak dobrze.. Mógłbyś (tak dla odmiany^^) nie załapać.. A na extrm powtarzają wszystko po kolei po trzysta razy, więc czasem Ci się udaje.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszu 0 Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 to sprawdz sobie Transworld snowboarding 20 tricks .Pordukcja miszcz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 24 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 polecam youtube wpisz sobie nazwe tricku dopisz tutorial i juz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi