Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Mam zamiar zmienić w przyszłym sezonie sprzęt, ponieważ w tym roku zrobiłem duże postępy i desqa jest dla mnie już za miękka. co radzicie wybrać, aby nei wydać za d00żo kasqi??? mój obecny sprzęcior: deska: FANATIC STARSHIP wiązania: limiteda (jakieś najtańsze za 219zeta z jednym pedałem gazu) a buty mam salomona i nie chce nowych bo są bardzo dobre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 nie wydawac duzo kasy, to czyli ile chcialbys na to przeznaczyc ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 No właśnie:) Nie za dużo to jest pojęcie względne - bo nie wiadomo ile dla Ciebie jest nie za dużo Napisz ile mniej więcej a coś Ci napiszemy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 no z 1500zeta... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi