welus3 0 Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Witam. Wracam do deski po dluzszej przErwie do deski I mam mozliwosc kupienia nastepujacych desek nidecker score, nitro swindle, burton feather. Prosilbym o pomoc w wyborze deski do samej jazdy po stoku. Ktora najodpowiedniejsza? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Burton Feather to damska deska więc chyba odpada jeśli profilowe dane są prawdziwe. Pozostałe dwie deski powinny być w porządku jeśli chodzi o naukę/doskonalenie umiejętności. Są to podstawowe deski zbudowane z podstawowych komponentów które początkujących i średnio zaawansowanych zadowolą i będą wystarczające. Z tego co sprawdziłem to obie deski są już sprzed 6 lat więc przy zakupie też trzeba być czujnym. Sposób przechowywania może mieć wpływ na parametry deski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek231 0 Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 dla mnie to jest bardzo dziwne _________________________ ideal lux lampy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi