Borys1984 0 Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Witam mam pytanie gdzie dostać duże ubrania do snowboardu nawet rozmiar xxxl ? Mam 195 i okolo 130 kg wagi prosze o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Witam mam pytanie gdzie dostać duże ubrania do snowboardu nawet rozmiar xxxl ? Mam 195 i okolo 130 kg wagi prosze o pomoc Czesc przerabialem to niestety w Polsce nie kupisz ciuchow na deske o duzych gabarytach. Najwieksze maja max 2XL i sa bardziej dopasowanie ( takie trend niestety). Z sezonu na sezon sa coraz wezsze Poszukaj moze cos dla nariuchow oni maja tam kolekcjie dla wiekszych zawodnikow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kars 0 Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Będzie trudno niemniej polecam poszukać. Dobrze jest zorientować się w sklepach z uzywaną odzieżą, bardzo czesto są tam sprowadzane ubrania sportowe w większych rozmiarach. Ewentualnie polecam zjarzeć sobie do Ombre. https://ombre.pl/ W sklepie jest spory wybor sportowych ubran, ubrania są raczej na co dzień ale wiele ze sportowych kurtek nada się rownież na stok. Maja w nim nie tylko małe rozmiary ale rownież znajdziesz te większe. Może ktoś na forum ma jakies ciuchy do sprzedania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi