Nicolaas van der Veer 0 Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Witam. Zastanawiam sie nad kupnem pierwszej deski. Już radzę sobie dobrze na stoku ale chce spróbować sił w snowparku, poskakać. Że to ma być pierwsza deska i dopiero zacznę zabawę w triki więc myślałem nad używką do 500-600. Nie wiem czy to odpowiedni budżet ale przynajmniej mniej będę płakał jak mi się uszkodzi. Moje parametry: Wzrost: 185 Waga: nie więcej niż 80 kg But: 44-45 Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi co do marek i rozmiaru deski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghost41 0 Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Jesli skorupa buta jest dosc duża to deska typu wide bedzie konieczna. Jesli rozmiar 45 to na bank. Tu masz propozycje dobrą: http://e-snowboard.info/forum/topic/4505-sprzedam-deske-apo-yeah-159-wide/ za 700zł pojdzie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Deska Wide w żadnym wypadku nie jest koniecznością przy bucie 44-45. Za 500-600 jesteś w stanie spokojnie wyrwać jakąś dobrą używkę. Długość w granicach 157-159 będzie odpowiednia. Jeśli chodzi o marki to popatrz na K2, Pathron, Bataleon, Capita, Stepchild, Endeavor, Flow, Rome, Nitro. Jak już najdziesz jakieś oferty to podeślij linki to będziemy analizować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Witam. Zastanawiam sie nad kupnem pierwszej deski. Już radzę sobie dobrze na stoku ale chce spróbować sił w snowparku, poskakać. Że to ma być pierwsza deska i dopiero zacznę zabawę w triki więc myślałem nad używką do 500-600. Nie wiem czy to odpowiedni budżet ale przynajmniej mniej będę płakał jak mi się uszkodzi. Moje parametry: Wzrost: 185 Waga: nie więcej niż 80 kg But: 44-45 Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi co do marek i rozmiaru deski. sama deska w tym budzecie ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi