SiLV3rFoRc3 2 Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Witam Posiadam wyżej wymienione buty, niestety górne mocowanie nie trzymasz ponieważ przetarła się pierwsza warstwa sznurówki, czy ktoś może podać mi lokalizację gdzie takie sznurówki mogę zakupić ? Potrzebuję ich jak najszybciej gdyż zima na całego. Znalazłem coś takiego podpasuję ? https://www.sportisimo.pl/salomon/quicklace/73859/?wariant=888709&gclid=COv65p33yNECFU_PsgodAOQH6A Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 skontaktuj się z firmą Coolsport.pl , oni są dystrybutorem marki Northwave więc całkiem prawdopodobne że będą potrafili Ci pomóc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idian 0 Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 ja kupuje takie buty na master sport! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross 0 Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 ja kupuje takie buty na master sport! a czy ktoś pytał o buty czy o sznurówkę ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur432 0 Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 i to wtedy działa wszystko ___________________________ kardiolog bydgoszcz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi