Jan Kowalski 0 Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Witam, to mój pierwszy post na forum. Szukam kurtki do jazdy na snowboardzie i nie tylko. Mam opcje kupienia kurtki marki o'neil, membrana 8000 jeden kolor. Kurtka podobno nowa z zeszłego sezonu sezonu oryginalne ometkowana, w cenie 250 zl. Czy warto kupić te kurtkę czy poszukać czegoś innego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 cześć, cena na pewno jest atrakcyjna Osobiście od kilku sezonów użytkuję kurtkę marki O'Neil i jestem bardzo zadowolony zarówno z wykonania jak i użytego materiału. Nic mi się nie popruło, suwaki się nie popsuły. Nie wiemy jednak o jakim modelu piszesz, gdybyś coś więcej napisał lub podrzuciła jakiegoś linka to Ci dam znać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klarakot 0 Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 czesc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi