Grzegorz Boduszek 0 Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Cześć. Zakupiłem już deskę outdoor living od CAPiTA. Buty mam Deelux ID 5.2. I teraz tak. Deska ma flex 5 buty niby 5/6 ale są dość miękkie jak na moje doświadczenie. Potrzebowałbym twardszych wiązań aby to wszystko trochę usztywnić ale żeby dało się jeszcze trochę poskakać. Co byście polecili? P.S. Jeżdżę szybko i na krawędzi ale chciałbym się nauczyć skakać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fate 0 Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 bierz te raveny na miekkie nie wygladaja a sztywniejsze uniony to z 6 stów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Boduszek 0 Napisano 28 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 A może zupełnie coś innego? W tej cenie mogę kupić raveny s600 albo 700. Może macie jakiś sklep gdzie kupię tanio Drake fifty albo reloaD albo po prostu coś dobrego w niskiej cenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fate 0 Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 drake 5 stów to już lepiej Fluxy Twardych nie ma za 4 tylko średnie, zerknij jeszcze na te przeceny Volkli: http://sklepsnowboardowy.pl/index.php?action=przegladaj&kat=4&sort=c&limit=3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 ani drake Fifty , ani Drake Reload, ani zaproponowane wiązania Volkl nie są sztywnymi wiązaniami! Proszę nie zakładaj tych samych tematów ! Na sztywne wiązania musisz wydać od 600 zł, gdyż są to przeważnie topowe modele konkretnych firm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Boduszek 0 Napisano 1 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 ani drake Fifty , ani Drake Reload, ani zaproponowane wiązania Volkl nie są sztywnymi wiązaniami! Proszę nie zakładaj tych samych tematów ! Na sztywne wiązania musisz wydać od 600 zł, gdyż są to przeważnie topowe modele konkretnych firm. ja zdaje sobie z tego sprawę że to nie są twarde wiązania chodzi mi o to jakie najtwardsze i najlepsze z tych za 400 zł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi