marcinek 0 Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=456912695 co myslicie o tej desce o jej stanie i czy nadaje się na początek ?? znalazłem tez ze to jest konstrukcja typu CAP czy to ma duze znaczenie. osoba która ja sprzedaje napisała mi również ze to deska all moutain a ja gdzies znalazłem ze fr takze juz nie wiem sam . proszę o opinie. PZDR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 aukcja się już zakończyła więc chyba już nie ma potrzeby dyskutować na ten temat. Ogólnie jej stan nie był najgorszy, normalne ślady użytkowania a za tą cenę na początek to i tak było warto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinek 0 Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 hehe sie zakonczyła bo to ja kupiłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 no to problem rozwiazany wilk syty i owca cala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi