zwdzky 1 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Witam, szukam wiązań do bataleon airobic w14 151cm, rozmiar buta to okolo 42,5, cos porzadnego ale w przystepnej cenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwdzky 1 Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 na teraz mam wiazania drake king, ale podczas jazdy cisna mnie w maly palec w nodze prowadzacej i szukam jakichs alternatyw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 na teraz mam wiazania drake king, ale podczas jazdy cisna mnie w maly palec w nodze prowadzacej i szukam jakichs alternatyw Flux TT Burton Custom , Misson SWITCHBACK-ki Union force do jakiej kasy szukasz wiazan ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 potwierdzam Union Force, Switchback , Flux PR, Union Flite Pro, Rome 390, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwdzky 1 Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 szukam wiazan ktore cena i jakoscia beda proporcjonalne do deski, 400-500 zlotych? cos poza budzetem wartego uwagi tez rozwaze, niestety jutro wyjezdzam wiec bede musial sie przemeczyc z tymi kingami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi