Paweł Gierappa 0 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Witam, przyszła pora na zmianę deski obecna to Nitro ale jaki model zabijcie nie wiem... kupiłem ją od znajomego do nauki deska 155cm flex średni, chciałbym deskę do freestyle ale do zabawy na stoku slide triki i może jakaś poręcz i parę skoków ale nie za dużo wzrost 176cm i około 76kg mam na oku deski stepchild model dirtbag ale, wersje na poprzedni sezon bo cena dosyć znośna czy możecie ją ocenić i doradzić coś jeszcze przedział cenowy z wiązaniami to około 1200-1300zł może być taniej buty to Burton model progression sz rozmiar 43 (27,5cm wkładka) Pozdrawiam i z góry dzięki !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Witam, przyszła pora na zmianę deski obecna to Nitro ale jaki model zabijcie nie wiem... kupiłem ją od znajomego do nauki deska 155cm flex średni, chciałbym deskę do freestyle ale do zabawy na stoku slide triki i może jakaś poręcz i parę skoków ale nie za dużo wzrost 176cm i około 76kg mam na oku deski stepchild model dirtbag ale, wersje na poprzedni sezon bo cena dosyć znośna czy możecie ją ocenić i doradzić coś jeszcze przedział cenowy z wiązaniami to około 1200-1300zł może być taniej buty to Burton model progression sz rozmiar 43 (27,5cm wkładka) Pozdrawiam i z góry dzięki !!! Dirtbag to miekka freestylokawa jak masz w takiej cenie to kupuj za nim Ci wykupia co do innych desek to warto zapoznac sie z Burtonem Bluntem czy Namedropperem (2 ma slizg spiekany) Butow progression nie kojarze moze MOTO Progression byly deski i wiazania produkowane do wypozyczalni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Witam, co do butów to tak samo jak deski i wiązania bardziej wytrzymałe produkowane do wypożyczalni ale nadzwyczaj wygodne to jeszcze pytanie o wiązania co do tej stepchild:P a co do deski to zeszło roczny model stoi w granicach 840 zł pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Witam, co do butów to tak samo jak deski i wiązania bardziej wytrzymałe produkowane do wypożyczalni ale nadzwyczaj wygodne to jeszcze pytanie o wiązania co do tej stepchild:P a co do deski to zeszło roczny model stoi w granicach 840 zł pozdro Pod Stepa mysle ze mozesz zaczac od Fluxow PR albo Drake Kingów choc najlepiej poszukaj FIFTY z DRAKE -a , FLUX TT , BURTON CUSTOM .....(bedzie to jednak poza twoj budzet) Co masz na mysli , ze buty sa wygodne ??? trzymaj wogole piete ??? Pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 witam, wygodne po prostu wygodne dobrze w nich czuje deskę obecną, mimo że nitro jest dosyć sztywną deską na nosku potrafię stanąć i utrzymać równowagę bo dobrze czuć deskę przez buty.. jeszcze pytanie odnośnie 2 desek mianowicie Pathron Eco Sensei z wiązaniami FLUX RK długość deski 154, oraz deska burton clash długośc deski 155, ale nie wiem z jakimi wiązaniami ma nie daleko siebie takie deski po sezonie używane w dobrych cenach. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 witam, wygodne po prostu wygodne dobrze w nich czuje deskę obecną, mimo że nitro jest dosyć sztywną deską na nosku potrafię stanąć i utrzymać równowagę bo dobrze czuć deskę przez buty.. jeszcze pytanie odnośnie 2 desek mianowicie Pathron Eco Sensei z wiązaniami FLUX RK długość deski 154, oraz deska burton clash długośc deski 155, ale nie wiem z jakimi wiązaniami ma nie daleko siebie takie deski po sezonie używane w dobrych cenach. pozdro Burton Clash jest to miekka deska am/fs(dla poczatkujacych) z lekko cofnietymi insertami tak naprawde moze poszukaszc tez tanszego Ripcorda bo ja nie czuje roznicy miedyz tymi deskami - jednakze jak juz smigasz i chcesz sprzet do zabawy Dirtbag jest lepsza opcja bo to pełny twin. Ewentualnie z burka rozwaz deske Name Dropper (sliz spiekany , true twin) - ale ta deska wyjdzie drozej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 hej no właśnie drożej a do tego wiązania jeszcze więc przekroczy to mój budżet ale decha fajna po filmach a co sądzisz do tej Pathron Eco Sensei ? ten clash po 1 sezonie z wiązaniami wychodzi 950 do nego. no i bardzo ten dirtbag chodzi mi po głowie, powiedz mi czy na tym stepchil ' dzie pośmigam tez swobodnie po stoku ? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 hej no właśnie drożej a do tego wiązania jeszcze więc przekroczy to mój budżet ale decha fajna po filmach a co sądzisz do tej Pathron Eco Sensei ? ten clash po 1 sezonie z wiązaniami wychodzi 950 do nego. no i bardzo ten dirtbag chodzi mi po głowie, powiedz mi czy na tym stepchil ' dzie pośmigam tez swobodnie po stoku ? pozdro Na Dirtbagu swododnie posmigasz na stoku .Deska generalnie do zabawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 siemka a powiedz mi długość 153 będzie spoko dla mnie ? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Czesc 153 do zabawy jak najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 a jestem ciekaw jeszcze Twojej opinii na temat tej Pathron Eco Sensei pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Pathron Eco Snsej jak i Sensej to deski na których poskaczesz, pojeździsz i w flat tricki też się pobawisz. To deski o średniej sztywności. Eco Sensej z wiązaniami RK jest opcją godną zainteresowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 czyli ta sensei taka uniwersalna... ok a czy na tej stepchild dirtbag oprócz freestyla pośmigam rekreacyjnie bez wygłupów spokojnie po stoku i po za nim ? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 czyli ta sensei taka uniwersalna... ok a czy na tej stepchild dirtbag oprócz freestyla pośmigam rekreacyjnie bez wygłupów spokojnie po stoku i po za nim ? pozdro spokojnie posmigasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 hej jaki ślizga ma dirtbag bo nigdzie nie umiem znaleźć nic na ten temat ?? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Gierappa 0 Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Siemka, i zamówione !!! :D Stepchild dirtbag 14/15 długość 153 + wiązania Drake Fifty 14/15 wite/grey teraz czekać na oceny heee:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi