badylek 1 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 witajcie mam problem z obrotami 360st. gdy zjeżdżam to zaczynam obrót w prawą stronę i trzymam się krawędzi przy piętach to obraca mnie o 180 ale jeśli chce dalej na 380 to odrazu chwyta mi krawędź na piętach i ląduje na tyłku, nie potrafię przejść na krawędź przy palcach co robię nie tak ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiLV3rFoRc3 2 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Jak masz dechę z nowszych z hybrydami rockerami czy tradycyjny camber ? Na tych dwóch co wymieniłem jest to proste wystarczy odpowiedni balans ciała, chyba że masz cambera, wtedy musisz używać nose lub taila czyli przechylanie się na przykład na tail i wtedy obrót jest troszkę filmików (buttering bo chyba Cię to interesuję) wpisz sobie buttering i ucz się Powodzenia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylek 1 Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Witaj mam taką deskę http://snowboardowy....ensei_2014.html czy na niej da rade to zrobić z małymi umiejętnościami???https://www.youtube.com/watch?v=pi1nDmLxMcY&feature=youtu.be a dokładnie o taki rodzaj mi chodzi tylko z tego co widze wszyscy pokazujący mają lewą prowadzącą ;/ a ja prawą.Zaóważyłem że pierwszy śłizg zaczynaja od krawędzi przy palcach, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikwsc 0 Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Specjalistom nie jestem, ale na tym pathronie sie da, na cembrach też (na cembrze sie uczyłem i spokojnie da sie krecic). Sprobuj po tych 180 przeniesc lekko ciezar na frontside, czyli odciazyc backside. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylek 1 Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Jutro możliwe że pojadę po pracy na Nową Osadę to po próbuję bo naoglądałem się filmików na słynnym y....be mam nadzieje że tyłek mnie nie będzie aż tak mocno boleć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fate 0 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Naucz sie jezdzic na switchu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi