Świeżak 0 Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 co sadzicie o goglach tej marki i ktory model byscie polecali ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 osobiscie nie mialem do czynienia z ta marka, sam uzywam Scott - ale wydaje mi sie ze nie ma to duzej roznicy wazne zeby gogle nie parowaly, byly dosc zgrabne i nie zaslanialy pola widoku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 5 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 w tej chwili mam gogle Salice i jestem zawiedziony :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 w tej chwili mam gogle Salice i jestem zawiedziony :/ Napisz cos wiecej na ich temat ... jakie maja wady: przyda sie to dla innych jako przestroga lub zastanowienie sie nad ewentualnymi alternatywami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 5 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 niby anti-fog a szybko paruja,obudowa peka,wentylacja tez tragiczna.Mozliwe ze lipny pojedynczy egzemplarz trafilem,aczkolwiek same w sobie bez rewelacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi