Bolauu 0 Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Siemka! Chciałbym zacząć swoją przygodę ze snowbordem i szukam deski używanej i jaka mi doradzacie chodzi o to żeby była nie droga, możecie powstawiać jakieś linki z aukcji czy coś . Mam 179cm i ważę 63kg rozmiar buta 44. Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalRider 0 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Nie warto. jeśli ktoś jest pierwszy raz na stoku, to może wypożyczyć deskę, a jeśli uzna, że to sport dla niego to lepiej niech kupi nową. Deski wcale nie są takie drogie, wystarczy, że poszuka się okazji. To na przykład moja deska Burton. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksiu432 0 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Ja miałem tak jak kolega mówi na początek pojechałem na stok i wziąłem od nich cały sprzęt ale bardzo mi się spodobało i na te ferie już zakupiłem własną deskę, kask i okularki Tanie domki letniskowe w Sarbinowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jurkowska 0 Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Nie warto. jeśli ktoś jest pierwszy raz na stoku, to może wypożyczyć deskę, a jeśli uzna, że to sport dla niego to lepiej niech kupi nową. Deski wcale nie są takie drogie, wystarczy, że poszuka się okazji. To na przykład moja deska Burton. Zgadzam się Burton to świetna firma. No ale wiadomo, że do najtańszych nie należy. W związku z tym warto już teraz latem wypatrywać jakichś promocji i obniżek, czasem można dorwać deskę lub wiązania nawet o połowę tańsze niż zimą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross 0 Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 no wlasnie, moze ktos widzial ostatnio jakas dobra promke na deske Burtona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatiW 0 Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2017 no wlasnie, moze ktos widzial ostatnio jakas dobra promke na deske Burtona? Sprawdź ofertę sklepu kosmos. Wiem, że teraz deski snowboardowe są tam w bardzo obniżonych cenach. Firma skupia się głównie na sprzedaży produktów marki Burton, więc nie będzie problemu z doborem odpowiedniego modelu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi