Mario_sc 0 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Witam, jestem na etapie poszukiwania butow na deske. Za mna dopiero kilka zjazdow wiec jestem jak narazie amatorem:) W moje oko wpadly ponizsze buty, ktore byly juz mierzone i sa leza ok. Jakie macie o nich opinie? Czy na poczatek bedzie to dobry wybor? Nie sa za twarde, flex 5/6? Zastanawia mnie również jedna sprawa a mianowicie niektórzy sprzedawcy piszą, ze but ma wkładkę Comfort Flex a inni Performance. Flex. Czy sa to rozne wkladki czy chodza o te same tylko nazewnictwa rozne? Z gory dzieki za odpowiedzi ;)/>[/color] http://proboarder.pl/p/2/5085/deeluxe-id-5-2-cf-ol ive-2015-buty-snowboard.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Czesc poszukaj butow Northwave Freedom i Legend vel Burton Moto , Ruler jakiego rozmiaru szukasz ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario_sc 0 Napisano 5 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 rozmiar 42. Właśnie chodzi o to, że te Deeluxe znalazłem w bardzo fajnej cenie (połowa tego, co oferują inne sklepy). Raczej w takiej kwocie inne ciężko będzie dorwać. Boje się jedynie o tą twardość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Deeluxe ID CF to bardzo fajne buty, po pierwsze bardzo komfortowe a po drugie trzymają flex. Co do wkładki to Comfort Flex a Performance Flex to różne wkładki i może tak być że jedne mają CF a drugie PF bo była taka opcja do wyboru. Jeżeli buty Ci dobrze leżą i dobrze się w nich czujesz to nie masz się nad czym zastanawiać. W tych butach pojeździsz kilka sezonów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 ID5.2 świetny but. Są bardzo wygodne, flex sobie możesz paskiem regulować. Jedyne ich wady, to sporadycznie psujący się plastikowy hamulec do ściągaczy, ale da się go wymienić i mają dosyć sporą skorupę w porównaniu do Legendów czy Freedomów, a przede wszystkim dosyć szeroką podeszwę, która nie w każde wiązanie wejdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario_sc 0 Napisano 8 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Decyzja zostala jednak zmieniona i wczoraj zakupilem buty Nortwave Freedom. Mam nadzieje, ze posluza Dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi