resp4ce 0 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum więc jeżeli macie jakieś rady czy uwagi z chęcią posłucham. Mój problem polega na tym, że niedawno zakupiłem swoją pierwszą deskę snowboardową za 500zł i mam co do niej trochę wątpliwości. Sprzedawca bardzo zachwalał towar, podobno sam jeździ na desce i sprawiał wrażenie godnego zaufania ale chciałbym zasięgnąć fachowej opinii specjalistów, których na pewno nie brakuje na forum Powiedzcie też co nieco o tej desce, czy była warta swojej ceny. Dodaje kilka zdjęć: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resp4ce 0 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Jeszcze jedna fotka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek45 0 Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Ogolnie tak wierzchnia warstwa nie masz sie co przejmowac, kultura ludzi na polskich stokach znikoma w niektorych regionach wiec czy bedziesz mial deska 1 dzien czy 30 na stoku bedzie wygladac tak samu (przetarcia od wpychajacych sie narciarzy), Zdjecie nr 3 troche za ciemno ale takie uszczerbki jak w 4itd na bokach ( u ciebie na doslownie 0,2cm ) to kazdy ma i tym nie ma co sie przejmowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resp4ce 0 Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Wielkie dzięki za pomoc. Deska sprawuje się świetnie i jestem z niej zadowolony. Byłem dzisiaj na stoku w Przemyślu i trochę pośmigałem ze znajomymi, przy okazji doszedłem do wniosku, że lepiej mi się jeździ regular. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resp4ce 0 Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Temat do usunięcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi