elejx 0 Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 witam, potrzebuje deski jak w temacie. jezdze juz okolo 7 lat i chcialabym jakas konkretna dobra deske . styl to freestyle , wzrost 165, waga 55. najlepiej z firmy burtona, gdyz mialam wczesniej i jestem zadowolona. lecz inne propozycje tez mile widziane. prosze o szybka pomoc gdyz chce kupic ja jak najszybciej pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szpiglewski 1 Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Poszukaj pośród firm typowo FS. Takich jak Stepchild, Capita. Jakie masz wiązania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 witam, potrzebuje deski jak w temacie. jezdze juz okolo 7 lat i chcialabym jakas konkretna dobra deske . styl to freestyle , wzrost 165, waga 55. najlepiej z firmy burtona, gdyz mialam wczesniej i jestem zadowolona. lecz inne propozycje tez mile widziane. prosze o szybka pomoc gdyz chce kupic ja jak najszybciej pozdrawiam i dziekuje Czesc napisz co masz na mysli freestyle ??? flatricki , boxy itp czy np duze skocznie i halfpipe ??? chcesz miekka deske do smarowania czy cos sztywniejszego ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 witam, potrzebuje deski jak w temacie. jezdze juz okolo 7 lat i chcialabym jakas konkretna dobra deske . styl to freestyle , wzrost 165, waga 55. najlepiej z firmy burtona, gdyz mialam wczesniej i jestem zadowolona. lecz inne propozycje tez mile widziane. prosze o szybka pomoc gdyz chce kupic ja jak najszybciej pozdrawiam i dziekuje a aaa i jakie masz buty ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elejx 0 Napisano 8 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Buty mam z firmy ride dokladnie modelu nie pamietam kupione za granica, co do wiązań chce dokupic do deski. co do freestylu mam na mysli wieksze skocznie i halpipe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szpiglewski 1 Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Możesz rozważyć kompatybilną z Burtonem Deskę Endeavor Diamond i do tego wiązania Burton Lexa EST Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Wiazania LExa EST swietny wybor wiem zie sie napalilas na tego Feelgooda ale przemyls sprawe bo moze byc to deska troche na wyrost http://supersklep.pl/i209216-wiazania-snowboardowe-burton-lexa-est-wmn-queen-lacheetah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi