Tryllon 0 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Cześć Jaką deskę kupić ? Wzrost: 168 cm Waga: 60 kg Jeździć przeważnie będę na przygotowanym stoku, oraz na snowparku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Czesc 1200 zl sama deska czy z wiazaniami ??? Uczysz sie czy juz smigasz kilka sezonow ??? no i jaki masz rozmiar buta ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tryllon 0 Napisano 25 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Zapomniałem dodać, mam już kupione: Wiązania: Drake Reload rozmiar M Buty: Burton Invader rozmiar 41 W tamtym sezonie zacząłem jeździć i mam wyjeżdżone ok 50 godzin z instruktorem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Zapomniałem dodać, mam już kupione: Wiązania: Drake Reload rozmiar M Buty: Burton Invader rozmiar 41 W tamtym sezonie zacząłem jeździć i mam wyjeżdżone ok 50 godzin z instruktorem Burton Invader bardzo mieciutkie buty szukaj miekkiej deski 151, 152 odpisalem Ci na priv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 co do deski to mogę Ci polecić Pathron Blade, Pathron Slidewayz. Szczególnie Blade jest ciekawą deską, która nie jednego zaskoczyła i zaskoczy w tym sezonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szpiglewski 1 Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Tu bezkonkurencyjny może okazać się Stepchild Powder Sucks. Bardzo nowoczesna hybryda na której i spokojnie polecisz na trasie 80/h, poza trasą jak i pobawisz się na boxach i hopkach. Spędziłem na niej większość poprzedniego sezonu i w tym sezonie jest również moim No1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi