madzia3109 0 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Czy ktoś z was wybiera się do bukowel? Chłopak wykupił mi wyjazd na narty ale nikogo tam nie będę znać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Brzeźiński 0 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Bukowel na Ukrainie? Bardzo fajny ośrodek. Sporo tras o różnej trudności. Chyba łącznie powyżej 50km. Parę wyciągów.Infrastruktura całkiem dobra więc nie ma się co obawiać. My byliśmy w zeszłym roku tam w okresie ferii z taką firmą z Warszawy, Wytwórnia Wypraw, i jechaliśmy autokarem do jakiejś miejscowości położnej poniżej Bukowel. Coś na M. Mikuczyn? Coś takiego. Ogólnie fajnie było i do tego codziennie nas wozili z hotelu na stok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janke 0 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Podpinam się. Planuje wyjechać na tydzień na narty. W polsce śniegu jak na lekarstwo, Val di Sole, Val di Femme czy klasycznie Livigno? Same pozytywne opinie słyszałem, jednak wiadomo... im lepiej piszą tym gorzej w praktyce:P Może jakieś negatywy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skimii 0 Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Bukovel jest całkiem fajnym miejscem na wyjazdy na narty - będzie Ci się podobał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross 0 Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2017 Bukovel to świetna miejscówka na narty. Byłem tam w zeszłym roku. Samo serce ukraińskich Karpat. Żeby nie skłamać to chyba 50 km tras zjazdowych. Na prawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Nie jest nawet tłoczno także zjazdy to sama przyjemność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur432 0 Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 według mnie to jest dziwne ___________________________ kardiolog bydgoszcz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek323 0 Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 dla mnie to cudownie jest ___________________ wynikisuperenalotto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakiter 0 Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 a kto wyjeżdża na narty teraz __________________ published here Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motek 0 Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 A ja zamierzam się wybrać za tydzień. ____ https://www.pogotowie-zamkowe-poznan-24h.pl/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelin 0 Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 A no to może daj znać jak było. Bo nie wiem czy się tam wybierać. ____ walkkings pierwsze buty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej324 0 Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 a co jest z tym wyjazdem _______________________ testy multiselect Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek123 0 Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2018 No to co że nie będziesz znać. na miejscu też można wiele osób poznać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi