Neff 0 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Witam, jeżdże już od 6 sezonów i planuje zakupic nową deskę wraz z wiązaniami. W tym sezonie zamierzam polatać na snow parku. Mam 178cm wzrostu, waże 65 kg. rozmiar buta 43. Mój budżet to mniej wiecej 1500 zl. Proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 To ma być deska na raile, czy coś więcej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Raile, skocznie i zabawa na zwykłym stoku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 W tym budżecie popatrzyłbym na Pathron Blade. Świetna decha w niskim budżecie: http://adechade.com/topic/7707-pathron-blade-2016/ Jako alternatywa możesz popatrzeć na Rome Artifact. Długość 152-153cm Do tych dech wiązania Uniona i będziesz miał rozwojowy zestaw na kilka sezonów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Czy Pathron blade będzie dawała radośc z jazdy podczas zjeżdżania ze zwykłego stoku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Jak szukasz jibbówki, to żadna nie będzie przecinakiem jak np. Eliminator, ale Blade to bardzo rozsądny kompromis - fajnie się gnie i jak na swoją miękkość bardzo dobrze jeździ na krawędziach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Super. Dziękuje bardzo za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 http://supersklep.pl/i208930-deska-snowboardowa-burton-ripcord?zanpid=2098092385061123072 Czy taka deska nadawałaby się? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 To kierunkowa deska dla początkujących, więc zdecydowanie nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 9 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Rozumiem. Przeczytałem ostatnio ze dobra deska jest również Pathron sensei. Czy jest ona porównywalna do Blade? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Jest sztywniejsza od Blade, więc ciężej robić jest wszelkie buttery, ale ma lepszego popa i troszkę lepiej na krawędziach jeździ. Blade troszkę bardziej ukierunkowany jest na FS, a Sensej w stronę Allmountain, więc zależy, czy więcej czasu chcesz spędzać na stoku, czy w parku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 9 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Jeżeli wybrałbym sensei to czy też wiązania Uniona czy juz jakieś inne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Union robi bardzo fajne wiązania, mogę je na pewno polecić. Ewentualnie jeśli chcesz odpinaną piętę zamiast pompek, to mogę polecić SP/Rage/Raven Fastec FT540 Private lub jakieś wyższe modele SP. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neff 0 Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Czy pathron ecosensei camrock 2014 ówniez bardziej jest ukierunkowany na allmountain? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi