GandalfTravel 0 Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 BOŚNIA - SARAJEWO HOTEL *** SKI & SPA 2015-12-27 do 2016-01-03 CENA OD 1199 PLN/OS Zapraszamy na SNOWBOAT w rytmach BalkanSkiCircus – gdzie śnieg miesza się ze słońcem! Zapraszamy do Sarajeva – Orientalnej Tajemnicy Południa! - ze znakomitymi stokami Jahorini i Bijelasnicy! Po drodze wymoczymy was w siarczystych wodach węgierskiego wina i termalnych wód Budapesztu, a przed powrotem do domu doprowadzimy Was do ładu na termalnych kąpieliskach Tatralandii. CENA ZAWIERA: - 5 noclegów w hotelu*** BISTRICA na Jahorinie, pokoje 2,3 osobowe; - korzystanie z basenu krytego, skiboxów, siłowni w cenie pobytu; - przejazd komfortowym autokarem klasy Lux, przygotowanym do alpejskobałkańskich podróży; -wyżywienie: śniadania (napoje w cenie posiłków) i obiadokolacje (napoje płatne dodatkowo) podawane w buffecie; - czułą opiekę pilota i miejscowych przewodników - część artystyczna i krajoznawcza wg programu * W cenie 5 śniadań (napoje w cenie posiłków) oraz 5 obiadokolacji (napoje dodatkowo płatne). CENA NIE OBEJMUJE: - karnetów narciarskich ( karnet 5 dniowy) i wejściówek na termy ( 2h w Budapeszcie i 3 h w Tatra-landii wariant podstawowy, -dopłaty do usług dodatkowych typu masaże, strefy saun, itp płatne indywidualnie) - 100 euro - dopłata obligatoryjna; - opłaty administracyjne i taksa klimatyczna 15 euro/os - dopłata obligatoryjna; - obowiązkowego ubezpieczenia Signal Idiuna SKI 70 PLN/os (KL 10.000 euro, NNW 15.000 PLN, bagaż 1000 PLN, OC 15.000 euro), płatne obowiązkowo w biurze w momencie potwierdzania rezerwacji; - napoi do obiadokolacji i po niej OBOWIĄZUJĄCE ZNIŻKI I RABATY: - stała cena dla dziecka do 3 lat (śpi z rodzicami) - 350 PLN - zniżka dla dziecka do 6 lat - 46% - zniżka dla dziecka do 12 lat - 23% WIĘCEJ INFORMACJI NA: http://www.gandalftravel.pl/index.php?a ... fer&id=780 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamaz 0 Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 Niestety stronka już nie działa, a nocleg w Bośni pasuje mi na przerwę w podróży samochodem do Albanii. Co prawda wolałbym jakąś miejscówkę bliżej granicy z Chorwacją lub na Slawonii, ale Bośnia wydaje mi się wyjątkowo tania. Tanie jest zwłaszcza paliwo. Mam ulubioną stację benzynową niedaleko Focy gdzie paliwo jest dużo tańsze niż w Polsce. Ciekaw jestem jak jest w Bośni z napiwkami w Hotelach. Na święta Wielkanocne byliśmy w Tunezji to tam jest masakra. Gdzie się nie ruszysz wyciągają łapę po napiwek. Aż strach wyjść z pokoju hotelowego. Ogólnie jako kraj jest piękna http://www.insideyourlife.pl/2018/07/tanie-wakacje-tunezja.html , gdyby nie te napiwki w Tunezji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi