maman 0 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Mam 185cm wzrostu, 86kg numer buta 43. To będzie mój 3 sezon i chce kupić swój sprzęt...możecie coś polecić? Na razie chce doszlifować jazde na stoku, snowpark może kiedyś przedział do około 1500zł chodzi mi o deske i wiązania. co myślicie o raven pulse? znalazłem też Burton Mayhem, a może coś innego? no i jaką długość? wiązania myślałem coś z SP Fastec... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Mayhem to wyższa półka niż Pulse. W tej cenie popatrzyłbym na Pathron Legend, do tego SP Fastec Private i będzie dobrze zgrany set. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maman 0 Napisano 1 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Mayhem znalazłem na allegro w dobrej cenie ale stary model dlatego pytałem. A jaka długość deski? Pathron znalazłem 163cm albo 165 wide Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Na 86kg deska 159cm powinna Ci podejść.Legend w tej długości jest na pewno produkowany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maman 0 Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 mam jeszcze pytanie czy warto przekroczyć troche budżet i kupić SP Fastec Brotherhood czy jednak nie przepłacać i zostać przy Private? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi