Qwerciak 0 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Do czego to? Gdzie się umieszcza na desce i co ma się nie ślizgać? Ogółem jakiś tego opis i czy sens jest kupować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylek 1 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Witaj podkładka anty poślizgowa służy do niepozwolenia ześlizgnięcia się jednego z butów z deski np. opuszczania wyciągu krzesełkowego albo z kanapy lub dojazdu do bramek z wypiętym jednym butem. Anty poślizg przykleja się między wiązaniami, zdjęcie tylko pokazuje przykład ja jak zawsze brałem deskę z wypożyczalni anty poślizg był przyklejany na środku deski. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Na środku deski, ale bliżej tylnego wiązania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwerciak 0 Napisano 25 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 i jak? sadzicie ze warto w to zainwestowac czy raczej nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Jeśli jesteś początkujący, a w szczególności wtedy, gdy planujesz jeździć również na orczykach, to jak najbardziej się przydaje, bo jesteś w stanie panować nad deską jadąc na wyciągu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylek 1 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Jest to przydatna rzecz i warto zainwestować tylko jest problem z kolorystyką aby pasowała do deski ja mam taki problem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Hmm, większość jest przezroczystych, więc z kolorystyką nie ma problemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badylek 1 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Ja jak przeglądam to owszem są przeźroczyste ale z napisem niestety nie znalazłem jeszcze bez napisu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 wiadomo że jakiś mały napis - logo firmy musi być Jeśli deska ma ciemny laminat to nie będzie on widoczny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ski88 0 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Wg mnie to niezbędny element deski, jedyne miejsce, które stabilizuje twoją nogę jak wyciągasz nogę jadąc na wyciągu. Unikniesz na pewno wywrotki jak zahaczysz podjeżdżając do góry W sklepie distrikt znajdziesz dużo akcesoriów na deskę https://sklep.distrikt.pl/pl/c/SNOWBOARD-BURTON/38 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi